[Ossm-members] za install fest-ot

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 13 14:33:01 UTC 2006


Здраво,

Прво, да ги пофалам тие што ја правеле веб страната за инстал фестот.
Закон е и содржински и визуелно

Сега муабетот.....
Јас ќе донесам двд со книги за слободен софтвер и офлајн верзија на
tldp (the linux documentation project, http://tldp.org), се комплет
негде накај 2 ГБ
Не е лошо да донесе и некој друг и да направиме една компилација со
упатства и книги за програми кои се слободен софтвер.

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Ова со предавањата многу ми се допаѓа и мислам дека треба да
прерасне во некоја линукс конференција во иднина


More information about the Ossm-members mailing list