[Ossm-members] za install fest-ot

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Apr 15 11:53:33 UTC 2006


Ако доаѓа некој на инсталфестот денес или утре нека донесе Федора кор 5
на цедиња ако има, пошто ја имаме само на ДВД.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list