[Ossm-members] Сталман во Белград

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Apr 13 18:35:21 UTC 2006


На чет, 2006-04-13 во 19:06 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
> http://gnuzilla.sysphere.org/download_16.php
> 
> Посветен му е бројов на посетата на Сталман во Белград. Има интересно 
> интервју со него.

Абе Јода, кој ти е распоредов на зборовиве. :)))

Иначе на http://www.slobodensoftver.org.mk ја има поголемиот дел од
содржината на оваа Гнузила преведена на македонски.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list