[Ossm-members] Сталман во Белград

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Apr 13 17:06:43 UTC 2006


Дамјан напиша:

>> Ноуп. Не видов. Имаше ~ 400 души.
> 
> Бев јас, вториот ден поставив и прашање и носев „Слободен Софтвер Македонија“ 
> маичка... кај си гледал ?!?! :)

http://gnuzilla.sysphere.org/download_16.php

Посветен му е бројов на посетата на Сталман во Белград. Има интересно 
интервју со него.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list