[Ossm-members] Wordpress превод

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Aug 11 23:05:20 UTC 2006


On Friday 11 August 2006 20:44, Милош Столиќ wrote:
> Дечки, што се дешава со преводот на Wordpress? Знам дека Марко
> преведуваше нешто, ама неможам да го најдам тој превод
> (ramzes.softver.org.mk не постои).

марко преведуваше мислам тема за вордпрес. Зоки мислам го има преводот, ама не 
знам до каде/што/како...afaik


More information about the Ossm-members mailing list