[Ossm-members] Wordpress превод

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sat Aug 12 05:22:08 UTC 2006


On 8/11/06, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>
> On Friday 11 August 2006 20:44, Милош Столиќ wrote:
> > Дечки, што се дешава со преводот на Wordpress? Знам дека Марко
> > преведуваше нешто, ама неможам да го најдам тој превод
> > (ramzes.softver.org.mk не постои).
>
> марко преведуваше мислам тема за вордпрес. Зоки мислам го има преводот,
> ама не
> знам до каде/што/како...afaik
> _________________________________


Јас го преведував за верзија 1.5 а сега има нова и подобра верзија 2 на
вордпрес шо и ја мислам дека Марко го преведуваше. Така ја знам оти Уфо
еднаш ми кажа „Зоран шо преведувач си ти бе? Марко Вордпрес го преведе за
еден ден" баш така :) :)

Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060811/2d2ef39f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list