[Ossm-members] Wordpress превод

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Aug 12 10:58:30 UTC 2006


На пет, 2006-08-11 во 22:22 -0700, Зоран Димовски напиша:
> 
> Јас го преведував за верзија 1.5 а сега има нова и подобра верзија 2
> на вордпрес шо и ја мислам дека Марко го преведуваше.

http://ramzes.softver.org.mk/projects/translations/wordpress/ е
недостапна страница. 

Ако го има Марко преводот од 1.5 на компјутер може да ти го испрати.
Пиши му порака на marko.bocevski ет gmail. Ќе ти биде многу полесно само
да ги допреведеш стринговите за вордпрес 2.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list