[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ, предлог верзија на препораките на ОССМ

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Aug 15 10:44:10 UTC 2006


Ќе напише ли некој до каде е работата со ова? Charles Shultz се 
интересира за тековните состојби. Му реков ништо ново уште, се чека 
новата влада (иако, не ќе да е до тоа).
Владо



More information about the Ossm-members mailing list