[Ossm-members] Преведувачи на Розета

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Aug 19 23:44:25 UTC 2006


Ја известувам листава дека ќе ги отстранам сите оние преведувачи кои што
се регистрирани во македонскиот тим на Розета а никогаш или пак воопшто
во последно време не придонеле со преводи.

За оние (ако постојат такви) што сакаат да помогнат еве ја адресата за
пријавување: https://launchpad.net/people/ubuntu-l10n-mk

Новата адреса за пријавување на грешки во преводите е
http://bugs.softver.org.mk

Поздрав.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list