[Ossm-members] Wordpress превод

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Aug 23 04:54:33 UTC 2006


On 8/21/06, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
>
> On 8/21/06, Milos Stolic <misoss at gmail.com> wrote:
> > Фала Чомбе, дужам пиво за ова. Можев овие 2 фајла да ги оставиш и на
> > http://www.wordpress.org за сите останати да не лутаат.
> Already done that ;)Јас го ставив преводот но некако не ми работи. Не гледам ништо на
Македонски. Се е како што треба во wp-config.php "mk_MK" и во
wp-includes/languages/mk_MK.mo
Може некој да потврди дали е тестиран преводот? Кај мене не работи не знам
за другите.

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060822/b4586f4d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list