[Ossm-members] Wordpress превод

Milos Stolic misoss at gmail.com
Wed Aug 23 07:25:11 UTC 2006


Јас го поставив преводот за 2.04 и работи како што треба.

On 8/23/06, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
> Јас го ставив преводот но некако не ми работи. Не гледам ништо на
> Македонски. Се е како што треба во wp-config.php "mk_MK" и во
> wp-includes/languages/mk_MK.mo
> Може некој да потврди дали е тестиран преводот? Кај мене не работи не знам
> за другите.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.
http://misos.blog.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list