[Ossm-members] Wordpress превод

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Aug 26 17:55:41 UTC 2006


On 8/24/06, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
>Дали оти стареам и не можам да ги забалежувам работите како што треба
:-) НЕ, сигурно ми било нешто друго хахаха.

Добро за тебе, ќе ти дадев предлог да си купиш наочари :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list