[Ossm-members] Firefox2 бета2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Aug 31 14:18:11 UTC 2006


> Секој момент (саат) треба и официјално да биде објавен.
> Колку разбрав истиве билдови ќе бидат така да... кој може нека ги тестира:

Хмм, има понови build-ови
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0b2/linux-i686/mk/firefox-2.0b2.tar.gz
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0b2/win32/mk/Firefox%20Setup%202.0%20Beta%202.exe
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0b2/mac/mk/Firefox%202.0%20Beta%202.dmg

може е подобро со овие да се тестира... ми личат на официјалните beta2 
build-ови.

> Пријавување грешки:
> http://bugs.softver.org.mk/newtask/proj2
> (по можност една грешка во bug report и со нешто паметен summary, а не
> Firefox2 b2 или слично.. фала богу дека е бета2, 2.0 не е искочен, а
> старите верзии ионака не можат да се поправаат веќе.)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

... knowledge is exactly like power - something 
to be distributed as widely as humanly possible,
for the betterment of all. -- jdMore information about the Ossm-members mailing list