[Ossm-members] Firefox2 бета2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Aug 30 20:15:31 UTC 2006


Секој момент (саат) треба и официјално да биде објавен.
Колку разбрав истиве билдови ќе бидат така да... кој може нека ги тестира: 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/2.0b2-candidates/rc2/firefox-2.0b2.mk.linux-i686.tar.gz
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/2.0b2-candidates/rc2/firefox-2.0b2.mk.win32.installer.exe
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/2.0b2-candidates/rc2/firefox-2.0b2.mk.mac.dmg

Пријавување грешки:
http://bugs.softver.org.mk/newtask/proj2
(по можност една грешка во bug report и со нешто паметен summary, а не 
Firefox2 b2 или слично.. фала богу дека е бета2, 2.0 не е искочен, а старите 
верзии ионака не можат да се поправаат веќе.)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list