[Ossm-members] Suse

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Dec 1 15:39:53 UTC 2006


On Friday 01 December 2006 09:22, Misa Popovic wrote:
> back to mordor a?

Денес ми побараа Suse Server. Не знам ни што е тоа, ни која верзија е 
актуелна. Што да им кажам на луѓето каде можат да најдат вакво нешто?

Да ги упатам во Неоком, или?

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list