[Ossm-members] Suse

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Dec 1 15:50:02 UTC 2006


On Friday 01 December 2006 16:39, Dean Josevski wrote:
> On Friday 01 December 2006 09:22, Misa Popovic wrote:
> > back to mordor a?
>
> Денес ми побараа Suse Server. Не знам ни што е тоа, ни која верзија е
> актуелна. Што да им кажам на луѓето каде можат да најдат вакво нешто?
>
> Да ги упатам во Неоком, или?

Тоа е комерцијална верзија на SuSE. Во секој случај ние ја имаме openSuSE 10.1 
и 32 и 64 битната верзија...што знам, би требало да брка работа освен ако не 
е ептен апла потребата од SLES (SuSE Linux Enterprise Server)

Поздрав,

П.С.
Деан се гледаме после викендов ептен сум во збрка :)


More information about the Ossm-members mailing list