[Ossm-members] wikito na lugola

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Dec 2 21:52:40 UTC 2006


Здраво,

Пишав некои предлози за 2007 на
http://wiki.lugola.net/index.php/Идеи_и_планови_за_2007


BTW: На кликање на копчето зачувај после уредување на страница,
станицата се зачувува, ама при вчитување ја дава следнава грешка:

Грешка во синтаксата на барањето. Најверојатно имате грешка во
прашањето кон базата (види $5), или пронајдовте грешка во софтверот.
Последниот прашалник кон базата беше:

    (Скриен SQL прашалник)

од функцијата "SearchMySQL4::update". MySQL ја врати следната грешка
"145: Table './lugolane_wiki/wikisearchindex' is marked as crashed and
should be repaired (localhost)".


Кој знае, фино би било да го среди ова.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list