[Ossm-members] wikito na lugola

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Dec 8 12:11:59 UTC 2006


On Saturday 02 December 2006 22:52, Jovan Kostovski wrote:

>
> BTW: На кликање на копчето зачувај после уредување на страница,
> станицата се зачувува, ама при вчитување ја дава следнава грешка:
>
> Грешка во синтаксата на барањето. Најверојатно имате грешка во
> прашањето кон базата (види $5), или пронајдовте грешка во софтверот.
> Последниот прашалник кон базата беше:
>
>     (Скриен SQL прашалник)
>
> од функцијата "SearchMySQL4::update". MySQL ја врати следната грешка
> "145: Table './lugolane_wiki/wikisearchindex' is marked as crashed and
> should be repaired (localhost)".
>
>
> Кој знае, фино би било да го среди ова.
>

Епа направив Repair на табелите што беа проблематични ама нешто изгледа ги 
зафркнува од Викито. Ако не биде ништо ќе почекаме, Јануари и онака се 
префрламе на нов хостинг со подобар квалитет.

Поздрав,
ако имате идеи кажувајте


-- 
Love is in the offing.  Be affectionate to one who adores you.


More information about the Ossm-members mailing list