[Ossm-members] Suse

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Sun Dec 3 08:21:59 UTC 2006


Имам чуено дека на ФЕИТ користеле СУСЕ!
Кога тоа и како се случило? Што друго и како е инсталирано таму?

More information about the Ossm-members mailing list