[Ossm-members] Suse

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Sun Dec 3 01:01:28 UTC 2006


> Тоа е комерцијална верзија на SuSE. Во секој случај ние ја имаме openSuSE
> 10.1 и 32 и 64 битната верзија...што знам, би требало да брка работа освен
> ако не е ептен апла потребата од SLES (SuSE Linux Enterprise Server)
>

Сте се знаеле со Никола, па ќе те побарал деновиве за да ја земи. 

> Поздрав,

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list