[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Mon Dec 4 16:15:28 UTC 2006


> * Проекција на Elephants Dream (Википедија: Elephants Dream)
>
> - Кој ќе го донесе филмот и на чив лаптоп ќе се пушта?

ја го имам во верзија:

Elephants_Dream_1024.avi
Должина:
0:10:53
Mime:
video/x-msvideo
Аудио:
A/52 5.1 448kb/s
Видео:
ISO MPEG-4 (ffmpeg) 1024x576(1024x576)

Колку јас паметам - имаше и во помала резолуција. Ако ја нема никој - ќе ја 
донесам ја оваа и може од мојот лаптоп да се гледа...


More information about the Ossm-members mailing list