[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 4 15:49:45 UTC 2006


Блогот е без коментари, ама тука ќе мора да се договориме:

* Проекција на Elephants Dream (Википедија: Elephants Dream)

- Кој ќе го донесе филмот и на чив лаптоп ќе се пушта?

* Веб сервери Apache vs IIS.

- Стојмир го правиш ова?

* Python Challenge

- Интернет ќе ни треба за ова нели?

* Win-модеми под GNU/Linux

- Доброволци?

-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list