[Ossm-members] Идеи за 2007, беше Mk_l10n_Teams

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 4 18:33:34 UTC 2006


> http://wiki.lugola.net/index.php/Идеи_и_планови_за_2007

Треба да правиме и собрание до крајот на годинава, па колку повеќе има на 
страницава, толку повеќе ќе можеме да размислуваме за разни можности за 
спроведување на активностите.

-- 
Новица

"Question authority; think for yourself." - Timothy LearyMore information about the Ossm-members mailing list