[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 8 17:17:19 UTC 2006


> Блогот е без коментари, ама тука ќе мора да се договориме:

Уште едно потсетување, тоа е сега во вторник одма после викендов и напорниот 
понеделник.

Блогот е: http://spodeliznaenje.blogspot.com/

BTW. секое  „Сподели знаење“ е и install-fest така донесете лаптоп, PC или 
викнете некое другарче кое сака да инсталира.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Tagline generated by 'gensig' mail-client-independent .signature generator.
Get your copy at http://www.geekthing.com/~robf/gensig/More information about the Ossm-members mailing list