[Ossm-members] prilagoden forum

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Dec 7 00:07:11 UTC 2006


> На сре, 2006-12-06 во 22:30 +0100, Aleksandar Josifoski напиша:
> Има ли phpbb скрипта прилагодена на наш јазик со обавезна можност за
> хиерархија (субфоруми, субкатегории) ?

phpbb е многу незгоден форум, стално има некои хакерски активности на него,
постојано се пишуваат експлоити. Ако планираш да го користиш, ажурирај (update)
го редовно.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list