[Ossm-members] prilagoden forum

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 7 00:45:25 UTC 2006


На чет, 2006-12-07 во 01:07 +0100, Jovan Kostovski напиша:

> phpbb е многу незгоден форум, стално има некои хакерски активности на него,
> постојано се пишуваат експлоити. Ако планираш да го користиш, ажурирај (update)
> го редовно.

Мислиш кракери валјда.

Ако го оддржуваш редовно нема да имаш проблеми.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list