[Ossm-members] prilagoden forum

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Dec 7 08:51:42 UTC 2006


On Thursday 07 December 2006 07:32, Aleksandar Josifoski wrote:
> Арангел Ангов wrote:
> > Има, phpbb. :)
> >
> > Имаш и македонски превод.
>
> Ми се чини дека основната phpbb нема можност за хиерархија.
>
> Дали некој ги гледал  http://simplemachines.org ми личат интересни.
> Незнам само дали македонскиот јазик е поддржан


Најдобар форум е тој на Убунту што е, а и за SMF немам читано лошо. Само немој 
phpBB живти се


More information about the Ossm-members mailing list