[Ossm-members] prilagoden forum

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 7 09:24:44 UTC 2006


На чет, 2006-12-07 во 10:20 +0100, Aleksandar Josifoski напиша:
> Значи под хиерархија подразбирав можност за подкатегоризација на
> категории и форуми (повеќе нивоа)

Има де. :)

Најубаво инсталирај си го кај тебе на компјутер разгледај му ги опциите
и одлучи се дали ти ги задоволува потребите.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list