[Ossm-members] prilagoden forum

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 8 16:56:15 UTC 2006


> Think again. :)

Со Дамјан кога разгледувавме пред некое време форуми, заклучокот беше дека 
http://newsboard.unclassified.de/ е најдобриот.

-- 
Новица

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list