[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sun Dec 10 01:14:10 UTC 2006


> Пуштено и ќе се симне за едно 5-6 саати максимум...

Симнато... Ќе го донесам у Вторник. А некој да каже дали све е
испланирано со прожекторот? Да не испадне после работата па требаше да
биде таму ама не е. Пошто у 8 саат навечер верувајте никој нема да
најдете од деканатот.


More information about the Ossm-members mailing list