[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Dec 10 12:55:42 UTC 2006


Vlado Peshov напиша:

> Симнато... Ќе го донесам у Вторник. А некој да каже дали све е

Супер.

> испланирано со прожекторот? Да не испадне после работата па требаше да
> биде таму ама не е. Пошто у 8 саат навечер верувајте никој нема да
> најдете од деканатот.

Теоретски е испланирано и договорено. Ќе видиме во пракса. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list