[Ossm-members] Извештај за 2006та

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Dec 13 00:02:11 UTC 2006


Здраво Лепотани,

еве еден краток извештај за тоа што направивме оваа година:
http://lugola.net/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=

Беше супер, интересно, успешно, па сега планираме што да правиме 2007ма. 
Уште една успешно заокружена година. Ви Благодарам и јас лично, а и во 
името на сите членови на Лугола за вашата соработка и помош.

Се гледаме Битола,
Александар
More information about the Ossm-members mailing list