[Ossm-members] prilagoden forum

Ivica Dimitrijev palifra at gmail.com
Wed Dec 13 16:54:08 UTC 2006


> From novica at bagra.org  Fri Dec  8 17:56:15 2006
>
> Со Дамјан кога разгледувавме пред некое време форуми, заклучокот беше дека
> http://newsboard.unclassified.de/ е најдобриот.
>
> --
> Новица
>

Веќе ако толку се држите за скрипта за форум издадена под GPL лиценца
еве еден интересен http://fudforum.org/forum/ . Со таа скрипта е
погонуван форумот на Zend.


More information about the Ossm-members mailing list