[Ossm-members] prilagoden forum

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Dec 13 17:06:34 UTC 2006


Ivica Dimitrijev wrote:
> Веќе ако толку се држите за скрипта за форум издадена под GPL лиценца
> еве еден интересен http://fudforum.org/forum/ . Со таа скрипта е
> погонуван форумот на Zend.
> _______________________________________________
>
>   
Не бе, можи да е било која друга лиценца што го прави софтверот слободен ;)
More information about the Ossm-members mailing list