[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Dec 18 08:09:02 UTC 2006


Се двоумев малце за презентацијата (на Владо идејата) и одлучив да дојдам.
Сеуште не е сигурно но ќе пробам да дојдам. Доколку дојдам спремен сум да ја
правам презентацијата на било која дистрибуција.

On 12/17/06, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
>
> On 12/16/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> >
> > Згодно би било да се договориме за ова за да има време да се подготват
> > активностите и да се направат и залепат постери.
>
> Се збореше да се почне со предавање како се инсталира Линукс и како да
> се „припреми" за да може да се користи како Desktop околина
> (подесувања, модули...). Е сеа иам една идеа шо можда другите ќе ја
> гледат како невозможна. Али сигурен сум дека интересот ќе биде многу
> поголем. Предложувам да Стојанче Димитровски (нормално доколку се
> сложат сите а и Стојанче) да направи презентација (доколку е потребно
> и со наша помош) за тоа како се инсталира Линукс. Идеата ми е да се
> увиде дека Линукс не е толку страшна работа како што повеќето го
> гледат. И помислете на моментот дете, учи основно, им предава на
> постари луѓе (повеќето академски граѓани) како се инсталира Линукс.
> Шо ќе кажете а?
> Поздрав
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061218/8c54f1aa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list