[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Dec 18 09:20:52 UTC 2006


On 12/18/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Се двоумев малце за презентацијата (на Владо идејата) и одлучив да дојдам.
> Сеуште не е сигурно но ќе пробам да дојдам. Доколку дојдам спремен сум да ја
> правам презентацијата на било која дистрибуција.Се е тоа супер. Честитки за одлукаат. Само има мал проблем, мора да ни кажеш
дали сигурно доаѓаш или не бидејќи како што прочита погоре треба да
дефинираме програма и теми, за кои треба да се направат постери и се тоа
отприлика една недела пред настанот, бидејќи сакаме да ги инфромираме луѓето
што ќе има на програмата.

Значи доаѓаш или не доаѓаш :)?


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061218/0de98dab/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list