[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Dec 18 16:20:00 UTC 2006


On 12/18/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> Па незнам уште. Би требало да дојдам. Многу е тешко да се направи распоред
> кај мене. Ај добро, ќе дојдам.

Браво за храбрата одлука. Еве може Стојанче да презентира инсталација
на Убунту/Кубунту, а Уфо пост инсталација.:) Се сложувате?
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list