[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Dec 18 16:24:05 UTC 2006


On 12/18/06, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
>
> On 12/18/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> > Па незнам уште. Би требало да дојдам. Многу е тешко да се направи
> распоред
> > кај мене. Ај добро, ќе дојдам.
>
> Браво за храбрата одлука. Еве може Стојанче да презентира инсталација
> на Убунту/Кубунту, а Уфо пост инсталација.:) Се сложувате?
>

Уфо ќе врши инсталација/постинсталација а Стојанче ќе асистира и ќе одговара
на прашањата на Уфо :) Јас сум за оваа комбинација. Иако мислам дека и
другите треба/ќе учествуваат во процесот.

Иако може и да прашува па Уфо да одговара, пошто некако подобро му иде на
Стојанче со прашања поставување, ама сеа може да видиме колку научил од тоа
што го прашуваше :)

Ама и онака е тотално опуштена атмосферата таму така што ок ќе биде.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061218/c4250213/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list