[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 18 17:22:24 UTC 2006


На пон, 2006-12-18 во 13:03 +0100, Milos Stolic напиша:
> Јас имам 20-ка хард, можам да го донесам.

Епа супер, донеси го во вторник јас ќе донесам куќиште и монитор.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list