[Ossm-members] firefox 2.0.0.1

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Dec 20 20:10:15 UTC 2006


За тие што не знаат излезе firefox 2.0.0.1.

Молам, сите што пријавиле грешки да проверат дали нивните грешки се поправени 
и да ги затворат доколку се (http://bugs.softver.org.mk).

Исто, излегла бетата на thunderbird. Можеби ќе го средуваме ова во деновите 
кои следат. Вечна болка овде е spellcheck-ерот па ако некој сака да се нафати 
да расчепка околу тоа - бујрум.

УРЛ до бетата:
http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/releases/2.0b1.html


-- 
Новица

"Who so would be a man must be a nonconformist." - Ralph Waldo EmersonMore information about the Ossm-members mailing list