[Ossm-members] Глеам се дискутира на блогот за презентација...

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Dec 22 12:25:11 UTC 2006


Драјверот е тиња ама има за него rpm, ја го имам рпмот ама мислам дека е за
Кернелите за Ф6. Ќе му го пратам на некој по маил или ќе го закачам кај мене
на блог.
Го завршив плакатот. Го има кај мене на блог од 1:40 ПМ.
-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061222/5de88408/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list