[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 21 20:35:43 UTC 2006


> Ја можам ама кажете што да ставам и како од прилика да биде дизајнот?

Да ти кажам во духот на првиот постер не можам, пошто не знам каков беше тој а 
немам дигитална верзија да ти покажам. Можеш да го земеш банерот од сајтот и 
со тоа нешто да склопиш + насловот +#3 + содржината исто од блог и така 
нешто. Смисли. :)

-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list