[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Dec 21 20:50:56 UTC 2006


ОК. Од softver.org.mk? Многу ти е добар коментаров...

On 12/21/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> > Ја можам ама кажете што да ставам и како од прилика да биде дизајнот?
>
> Да ти кажам во духот на првиот постер не можам, пошто не знам каков беше
> тој а
> немам дигитална верзија да ти покажам. Можеш да го земеш банерот од сајтот
> и
> со тоа нешто да склопиш + насловот +#3 + содржината исто од блог и така
> нешто. Смисли. :)
>
> --
> Новица
>
> Computers are like air conditioners, they stop working when you open
> windows.
>

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061221/0a16cb31/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list