[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 21 21:47:35 UTC 2006


Арангел Ангов напиша: 

> Еве нешто што склопив набрзинка. Ако е океј, печатете го лепете го.
>
> http://ufo.linux.net.mk/sliki/sz3.png

ОК е ваљда. Ќе го ставам на блог. Ако Стојанче направи, ќе имаме две 
верзии. :) Па публиката ќе каже која е подобра.

-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list