[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 21 21:43:50 UTC 2006


Еве нешто што склопив набрзинка. Ако е океј, печатете го лепете го.

http://ufo.linux.net.mk/sliki/sz3.png
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list