[Ossm-members] Глеам се дискутира на блогот за презентација...

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Dec 22 12:40:04 UTC 2006


Заборавив да ви кажам дека драјверот на блог што ми е ставен е за spca5xx
камерите. Има еден мал проблем (ја покажува сликата наопаку) ама се решава
со превртување на камерата.

On 12/22/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Драјверот е тиња ама има за него rpm, ја го имам рпмот ама мислам дека е
> за Кернелите за Ф6. Ќе му го пратам на некој по маил или ќе го закачам кај
> мене на блог.
> Го завршив плакатот. Го има кај мене на блог од 1:40 ПМ.
> --
> I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061222/3c3dd742/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list