[Ossm-members] XFce превод

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Dec 24 22:19:08 UTC 2006


Еј здраво,

како мало изненадување или подарок за Нова Година, Лугола Ви подарува 
преведено XFce (јадрото, xfce core), некаде околу 3000 стринга. Ги 
преведувавме вчера (сабота) и денес сабајле (претежно работата се 
одвиваше денес утрово од 00.00-05.00ч. во канцелариите на Лугола.

Ова беше еден интерен проект кој меѓу членовите се највуваше од пред 
некое време, па сега дури го реализиравме. Преводот го тестира Јован, ќе 
биде ставен на сервер за скоро, па сите кои користат XFce ќе може да 
имаат работна околина на македонски ;)

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list