[Ossm-members] XFce превод

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 25 00:33:10 UTC 2006


На нед, 2006-12-24 во 23:19 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> Ова беше еден интерен проект кој меѓу членовите се највуваше од пред 
> некое време, па сега дури го реализиравме. Преводот го тестира Јован, ќе 
> биде ставен на сервер за скоро, па сите кои користат XFce ќе може да 
> имаат работна околина на македонски ;)

Па стајте го сеа негде за да можеме сите убаво да го прочешламе и да
пријавиме/поправиме грешки.

И Стама или Дамјан да отворат нов проект за Xfce на
http://bugs.softver.org.mk.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list