[Ossm-members] XFce превод

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 25 13:45:12 UTC 2006


> како мало изненадување или подарок за Нова Година, Лугола Ви подарува
> преведено XFce (јадрото, xfce core), некаде околу 3000 стринга. Ги
> преведувавме вчера (сабота) и денес сабајле (претежно работата се
> одвиваше денес утрово од 00.00-05.00ч. во канцелариите на Лугола.

Браво! Секоја почит за Лугола. 

И патем, сте му ја украле идејата на Чомбе од:
http://wiki.lugola.net/index.php/Идеи_и_планови_за_2007

;-)

-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list