[Ossm-members] XFce превод

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Dec 25 13:52:46 UTC 2006


Новица Наков wrote:
>> како мало изненадување или подарок за Нова Година, Лугола Ви подарува
>> преведено XFce (јадрото, xfce core), некаде околу 3000 стринга. Ги
>> преведувавме вчера (сабота) и денес сабајле (претежно работата се
>> одвиваше денес утрово од 00.00-05.00ч. во канцелариите на Лугола.
>>     
>
> Браво! Секоја почит за Лугола. 
>
> И патем, сте му ја украле идејата на Чомбе од:
> http://wiki.lugola.net/index.php/Идеи_и_планови_за_2007
>
>   
Абе тоа е идеја на Јован, сега корегирав таму дека веќе е реализирано ;)

More information about the Ossm-members mailing list